Translate

vineri, 18 mai 2012



                                            Paste Cu Ciuperci


Ingrediente paste cu ciuperci:

200 g ciuperci
400 g paste fainoase
100 g branza telemea, rasa
5 linguri ulei
1 ardei gras
1 catel ustroi
sare, piper


Moduel de preparare a retetei:

1. Se pun la fiert pastele in apa cu putina sare.
2. Se spala ciupercile si ardeiul. Se incinge uleiul, se pune ardeiul tocat fideluta si catelul de usturoi, tocat foarte marunt. Se adauga ciupercile, pe masura ce le tocam. Se pune sare (nu prea multa, in special daca branza este sarata) si se lasa 5 - 10 min la foc mic, sa fiarba. Se adauga un praf de piper. 
3. Se scurg pastele si se clatesc cu apa rece. Se pun peste ciuperci si se amesteca, adaugand si branza. 
4. Pastele cu ciuperci se servesc calde, presarate cu parmezan si cu sos de rosii. 





Niciun comentariu: